Over Zaak op Orde

Zaak op Orde is in 2007 opgericht door Jan Broekgaarden en Michiel Betel. Inmiddels zijn wij gegroeid naar een team van 5 mensen, allemaal met de passie om u te assisteren bij de taken die wel moeten maar waar uw hart niet ligt.

Ontmoet het team

Michiel Betel

Michiel zorgt dat de servers en systemen blijven functioneren. Daarnaast zorgt hij voor de koppelingen met externe systemen zoals Vecozo, Verzekeraars, Boekhoud-paketten enz. Ook de informatie beveilinging en de certificatie voor ISO27001 en NEN7510 behoort tot zijn taken.

Michiel Bollen

Michiel Bollen

Mijn naam is Michiel Bollen, ik woon in Vleuten, en werk sinds eind 2022 bij ZaakOpOrde. Ik zorg daar voor administratieve ondersteuning van de bedrijfsprocessen, waarin debiteurenbewaking de hoofdrol speelt. Contacten met huisartsen heb ik zodoende meestal over ontbrekende bankbestanden, soms over andere zaken. Als daartoe aanleiding is pas ik voor een aantal klanten ook de boekhouding aan. Dat is vaak nodig, omdat verzekeraars de declaraties van huisartsen vaak corrigeren, en bedragen met elkaar verrekenen. De communicatie van die verzekeraars daarover is niet altijd duidelijk, en daarvoor moet ik hen geregeld bellen of mailen. Met mijn bedrijfseconomische achtergrond voel ik mij op deze plek prima thuis.

Jan Broekgaarden

Jan Broekgaarden

U mag mij benaderen voor alle vragen over declaraties maar ook over KvK en Agb perikelen. Met 20 jaar ervaring, schuw ik ook complexe problemen niet.

Lotte Graat

Lotte Graat

Lotte heeft een achtergrond in de sociale wetenschappen en is geïnteresseerd in gezondheid en voeding, yoga en meditatie. Zij houdt zich vooral bezig met de declaratietoetsen en analyses, en verder ondersteunt zij bij de declaratie afhandeling, de boekhouding en het oplossen van vragen.

Bertrand Kleijer

Bertrand Kleijer

Voor al uw vragen over uw declaraties als huisarts sta ik u graag te woord met ruim 10 jaar werkervaring in het declaratieverkeer. Door deze ervaring kan ik u met raad en daad bijstaan en schuw een pro-actieve werkhouding in het declaratieverkeer niet.

Onze passie is u te ontzorgen

Veensteeg 1
3972 MH DRIEBERGEN

T: 0343 53 19 08
E: info@zaak-op-orde.nl